Синоптичката Натали Трифонова ще е известно време без гадже. Хубавицата няма

...
Синоптичката Натали Трифонова ще е известно време без гадже. Хубавицата няма
Коментари Харесай

Синоптичката Натали Трифонова ще е известно време без гадже

Синоптичката Натали Трифонова ще е известно време без гадже. Хубавицата няма желание да пътува до Франция, с цел да гледа онлайн и да поддържа половинката си Мартин Чой, издават от екипа на Dancing Stars. Докато дългокраката водеща танцува, обичаният й цяла седмица тренира, а в събота и неделя ще взе участие в маратонската конкуренция " 24-те часа на Льо Ман " при мотоциклетистите. Колеги на самия Мартин са на мнение, че това е добре и за самия него.

Без сексапилната Натали до себе си Чой ще може да се концентрира по-добре, което е безусловно наложително при сходен дълъг и уморителен старт. Участниците въртят подготвителни обиколки и настройват машините си цели четири дни, което също е доста уморително и имат потребност от отмора. Сексапилната русокоска и мотоциклетният ас се срещат в предаването й COOL! през януари 2023 г. 

Според осведомени връзката на синоптичката с първенеца е сериозна и той даже към този момент я е срещнал с щерка си. Двамата даже посрещат дружно 2024-та в столичен пиано бар. Преди това Чой изненадва русокоската с воаяж до Рим за рождения й ден, написа " България Днес ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР